kita tahu hidup susah..

:: sudah hammpir setahun baru ader 13 orang...::

Posted by A m a l - -

Aku dah menulis nak hampir setahun...

selama nak hampir setahun tu aku berjaya pengaruh dan paksa 13 orang budak2 nakal supaya follow blog aku...

at least,dengan kehadiran korang..aku tahu ader pembaca setia...

Jadi terima kasihlah kepada Cik Tyrah kerna berjaya dipengaruh oleh aku tuk follow blog aku...

pasni aku dah tak paksa orang dah follow blog aku..aku UGUT jer..

hahaha...

hurm, tak silap aku dia ni junior aku kat tualang dulu...

so, pasni dia selamat lah daripada terus kena paksa tuk follow blog aku..

p/s-kepada yg lain tu..bila lagi?? selagi anda tak follow blog aku..anda tak akan selamat daripada paksaan tuk follow blog aku..jadi, cepat2 lah follow...klau tak aku malas menulis lagi(sebenarnya aku agak sibuk sekarang..maybe weekend ni aku tulis la serba-sedikit k?)

2 Responses so far.

  1. kakakakaka..itu termasuklah saya kn???

  2. amal says:

    yup...
    anda juga tergolong dalam 13 orang budak2 nakal seperti yg disebutkan dalam artikel di atas...