kita tahu hidup susah..

:: biochem ::

Posted by A m a l - -



tak le susah mana...and takle senang mana...

cuma silap aku cos menyangkakan exam ni petang..

rupanya kul 12 tengah hari...bangun pagi kul 8am...

terus nyawa2 ikan bila alarm aku bagitau yg exam kul 12 tgah hari...

mandi separa basah dan breakfast separa kenyang...

aku terus buka buku dengan kupucatan...

bila tgok paper tadi..rasa gembira dan sedih sedikit cos biochem tidak ler sesusah anatomy...

cuma sedih kerna aku tidak menjangkakan ianya akan keluar...

but after all, kena kuburkan ler impian nak score biochem...

ces, tak guna jer score mid sem..

..................

takpela, ader 2 lagi paper...

mahu pulun abis-abisan...

p/s-masih penat lagi ni...

2 Responses so far.

  1. huh...
    kire terer la en.amal ini..
    hihihi...
    kwan2 rmai repeat paper biochem..
    plus anatomy n kitorang ader stu paper killer ag electrical..electronic..paper je ler..
    tapi tak amek both paper 2...
    amek electrical..
    wateve it is...
    smoga anda cemerlang...

  2. amal says:

    takle terer sangat...

    biasa2 jer...

    cuma rajin lebey sket dari orang laen...