kita tahu hidup susah..

:: S E B A K ::

Posted by A m a l - -



MALAYSIA MENANG EMAS MELAWAN VIETNAM DI PERLAWANAN FINAL BOLASEPAK
DI SUKAN SEA LAOS 2009...

malam tadi inilah antara berita yang mengejutkan aku selain daripada snow turun di dublin malam tadi..

aku browse di U-tube dan mencari if there's anyone upload the highlights of this game...

pagi ni aku jumpa full highlights(sila klik)...

wah,, best giler harimau muda(under 23) main...

lincah...pantas..dan bertenaga..

walaupun aku sedih sebab idola aku amri yahyah takde dalam team...

tapi aku rasa bangga dan terharu cos team bola kita menang emas di Laos...

aku tahu memang susah nak kekalkan kejuaraan ni...

tapi aku harapkan ianya berjaya dikekalkan dan menjadi pemacu utama dalam kebangkitan bolasepak negara,,,

........................

p/s- terharu dan sebak rasa hati bila terdengar Lagu NegaraKu berkumandang di Laos...

wah..ni nak balik malaysia cepat2 ni...nak nyanyi lagu Negaraku kat sekolah lama...hihi..

2 Responses so far.

  1. Tapi rasanya tak perlu kot pegi skolah lama semata-mata nak nyanyi lagu Negaraku T_T

    *memang agak bangga sbb Msia jarang menang hihi*

  2. amal says:

    kak pzaa..

    sajer jer smangat terlebeh...

    haha..