kita tahu hidup susah..

.:: Class akan menjadi lebih best jika...(3 minutes) ::.

Posted by A m a l - -


1. Kita boleh datang sesuka hati kita dan selambat mana pun yang kita mahu.
2. Kita boleh tidur dalam kelas tanpa dimarah.
3.Kita boleh bawa tilam,bantal dan katil sekali ke dalam kelas.
4.Kita boleh bawa masuk breakfast and lunch kat dalam kelas.
5.Tiada Classmate yang budget best menjerit "please, keep quiet!!"
6.Tiada Geng2 Makcik a.k.a Geng2 yang huduh tapi budget hot yang gedik cam nak mati buat bising kat dalam kelas nakkan attention others.
7.Lecturer tak garang and sempoi.
8.Lecturer tak jadi lecture,instead dia cerita tentang kisah hidup dia, tempat2 percutian yang best serta makanan2 yang menarik.
9.Lecturer belanja makan.
10.Lecturer suruh bwat kerja sendiri.
11.Boleh dengar mp3 masa tidur atas meja.
12.Ada toilet kat dalam kelas.
13.Boleh ubah temperature air-cond kelas sesuka hati.
14.Ada ee, shiham, nabil, fayadh, adam, along, luqman, aus and si wani.(seriously,best giler!)
15.Mak and Abah jadi lecturer,bleh hantar assignment/tutorial lambat tapi stil dapat markah tinggi.
16.Kelas kat sebelah bilik, sure aku takkan lambat ke kelas.
17.Kelas kat sebelah kafe,senang nak beli makanan,tak payah nak queue up.
18.Ada lecturer macam Puan jarini,Puan Bad, Puan Fauziah, Miss tik, and Puan Nora (cikgu KMB).
19.Kelas separuh hari.
20. Satu Module hanyalah selama setengah jam.
21. Syllabus sikit.
22.Exam senang.
23.takde homework.
24.Meja besar+kerusi selesa.
25.Semua subject tak payah diajar,cuma perlu tonton documentary sambil makan pop corn.
26.Lecturer tak datang.
27.Class di cancelkan.
28.College terbakar or banjir ker, sampai cuti selama sebulan. Yahoo,best nyer!!

Notakaki(footnote): kalau kau nak class kau jadi macam ni, tak payah jadi doctor...baik jadi makcik cleaner or makcik kantin ataupun abang pizza hut. Dah study,jangan bwat blog lagi.bye.

3 Responses so far.

  1. somebody says:

    sure kalu cm2 r keadaan kelas, xbest lngsung!!!
    coz bek duk t umah tgk tv or surf tenet lg bagos!!
    kn? kn? kn?
    most of ur ideas agk bernas like lecturer cancelled kn kels...
    hahaha...i like...
    =]
    so, ley lepak2 kt umah smbil selak magazine...hehehe

  2. weh....klas separuh hari, lecture cncel clas ngan clas sebala cafe n clas sebla toilet da ade beb....ko x yah bwk tilam g klas...klas kte mmg da ade tilam kt blakang...haha....

  3. syazan says:

    emmm..
    btol la tuh....